Як отримати Bitcoin? Купівля, заробіток біткоін, майнінг, інформаційний ресурс про мережі Bitcoin
Вітаю Вас Гість!
Понеділок, 14.07.2025, 16:28
Головна | Реєстрація | Вхід | RSS

Меню сайту

Категорії розділу

Наше опитування

Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 37

Статистика

Форма входу

ЩЕ ПО ТЕМІ

Пошук

Каталог статей

Головна » Статті » Мої статті

Тушкований у духовці кролик з овочами

Тушкований у духовці кролик з овочами

600 г кролика
100 г моркви
2 картоплини
3 зубчики часнику
1/2 ч. л. чебрецю
1 ч. л. сушеної паприки
1 ч. л. насіння гірчиці
3 ст. л. олії
сіль
чорний мелений перець
зелень петрушки


Кролика розріжте на великі шматки, натріть сіллю.

Розігрійте духовку до 170 °С.

Змішайте чебрець, зерна гірчиці, паприку й олію та змастіть цією сумішшю кролика. Покладіть до форми, додайте чорний перець, накрийте кришкою або фольгою та поставте в духовку на 1 годину. Перегортайте шматки 3—4 рази, якщо соку зовсім не буде, влийте 1/2 склянки окропу.

Очистіть овочі. Наріжте моркву скибочками, картоплини переріжте на 2—4 частини, розчавіть часник пласкою стороною ножа. Додайте овочі до форми з м’ясом кролика, перемішайте із соком та запікайте 20 хвилин під кришкою або фольгою, потім зніміть кришку та готуйте до м’якості картоплі.

Загалом кролик готується приблизно 2 години, але кожні 10—15 хвилин треба поливати овочі та м’ясо соком або обережно мішати.

Готову страву прикрасьте нарізаною дрібно зеленню петрушки.

TutFood - украинские блюда
Категорія: Мої статті | Додав: Mitchell (19.09.2017)
Переглядів: 378 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz